Köpvillkor

Åldersgräns
Du måste vara 18 år eller äldre för att beställa, är du inte det måste en vuxen göra beställningen.

Priser
Aktuella priser på produkter lämnas på vår hemsida. Priserna anges i SEK och inkluderar moms. Eftersom vi inte är momsredovisningsskyldiga kan vi inte lämna ett kvitto som gör det möjligt för dig som köpare att dra av momsen.

Frakt och portokostnader
Emballage och portokostnad debiteras enligt verkliga kostnader (normalt 30-45:-). Avvikelse kan ske både uppåt och nedåt. Om det blir mycket dyrare tar vi kontakt då via e-post innan leverans. Vi använder normalt PostNords Ekonomibrev.

I försändelsen biläggs en faktura som betalas till vårt PlusGiro enligt uppgift på faktura. Betalningsvillkor 10 dagar.

Leverans och betalning
Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Om varan inte kan skickas inom tre arbetsdagar försöker vi ta kontakt med dig via e-post eller telefon.

Personuppgiftslagen (PUL)
Vi sparar inte dina kunduppgifter till annat än fullföljning av din beställning. Vi följer personuppgiftslagen sedan den trädde i kraft 1998. Du kan alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifterna från vårt register.

Ångerrätt
Vid köp av varor från Folkdansringen Övre Norrland har du som konsument på sätt som lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp (ångerrätt). Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att sänder oss ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan (ångerfristen).

Vill du använda dig av ångerrätten ska du som kund kontakta oss.

Vid utövandet av ångerrätten ska varan återsändas till oss inom 14 dagar från att meddelande om utövandet av ångerrätten lämnades.

Det belopp som du betalat för varan inklusive ursprunglig fraktkostnad återbetalas senast inom 14 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att vi inom denna tid fått varan i retur. Återbetalning kan komma att göras på annat sätt än på det sätt som betalningen erlades.

Reklamation
Du bör undersöka alla varor noggrant vid mottagandet för att förvissa dig om att de är felfria och fungerar som de ska, samt att de har förväntade egenskaper.  Önskar du göra gällande fel i beställd vara ska du inom skälig tid från att felet upptäcktes, eller borde ha upptäckts, kontakta oss snarast.

Returporto
Vid utnyttjande av ångerrätt, eller reklamation står du kostnaden för retur och du har ansvar för produkten till dess att den kommit oss tillhanda. Vid godkänd reklamation erhåller du dock ersättning för fraktkostnad.

Senast ändrad 16 dec 2016 @ 11:25

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer