Trettonhelgskurser 2023

Folkdansringen Övre Norrland inbjuder till Trettonhelgskurser den 6-8 januari 2023 på Framnäs Folkhögskola.

Fredagen startar med olika workshops och avslutas med samkväm. På lördagen och söndagen ägnar vi oss åt huvudkurserna. Musikerna förkovrar sig i skuv- och polonäspolskor med Josefina Paulson och Carina Normansson. Dansarna utforskar skuvpolska från Västmanland och slängpolska på fläck med Ellge Jakobsson och Karin Hansen. Mjukslöjdarna syr väskor vackra som smycken med Lena Lundgren Sandström och Marianne Hanzi. Barnen leker och är kreativa i barnstugan med Kaisa Olsson och Jon Falk. På lördagskvällen firar vi att vi får träffas igen med konsert med Josefina och Carina samt samkväm.

Ladda ner:
Alla kurser
Barnstuga
Danskurs
Mjukslöjd
Spelkurs

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer