Bengt Frykmo stipendiat 2020

KARIN SISLEGÅRD ÄR ÅRETS BENGT FRYKMO STIPENDAT

Under årets Distriktsstämma delade distriktets ordförande Christer Wallin ut Bengt Frykmos stipendium till Karin Sislegård, Björkstalaget. Motivering löd:

”Vi vill, genom att föreslå vår medlem som Frykmo stipendiat 2020, på detta sätt tacka vår kandidat för ett engagerat arbete i vår förening. Hon har genom åren i sitt ledarskap på ett pedagogiskt och stimulerande sätt fått oss dansare att göra saker som vi inte trodde vi skulle klara. Hennes arrangemang som regissör av uppvisningsprogram har väckt uppmärksamhet och uppskattats av publik i Umeå och även utomlands. Den vi vill uppmärksamma på detta sätt är Karin Sislegård.”

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng