Material till kvinnodräkt från Nederluleå

Hej!

Köpte material till Nederluleås folkdräkt för kvinnor i början av 1980-talet. Min pappa tillhörde Gammelstads socken varför jag då tyckte att det vore roligt att ha denna dräkt. Numera bor jag i Värmland. Material inkl. sömnadsbeskrivning har legat väl förvarat utan att bli uppsytt.

Jag undrar nu om någon som skulle vara intresserad av att köpa materialet?

Birgitta Vestling
Mail: birgitta-vestling@hotmail.com
0707-767020

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng