Årets Bengt Frykmo Stipendiat

Distriktets ordförande Christer Wallin delade ut Bengt Frykmos stipendium till Emma Backlund, Bodansarna, under distriktsstämman med motiveringen:

”Emma har i varit verksam i Folkdansringen i hela sitt liv, om möjligt redan innan hon föddes. Först som dansare i barn- och ungdomsgrupper och sedan barndansledare. Så länge Bodansarna hade en aktiv vuxengrupp dansade hon och deltog i mängder av distriktets kurser. Hon har vidare alltid funnits med i arrangörsgrupperna för barnläger och stämmor. Emma är sedan en lång tid även kassör i föreningen. Dräkt och slöjd har haft och har fortfarande sin givna plats. Komplettering av dräkt och dräktdelar till sig själv eller andra närstående pågår alltjämt. På distriktsnivå har hon som vi alla känner till, under många år ansvarat för Förlaget.”

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng